Головна » 2011 » Січень » 28 » Пожежна безпека приватного будинку
13:59
Пожежна безпека приватного будинку

Пожежна безпека приватного будинку

За статистикою майже 75% пожеж відбувається в житловому секторі - як у багатоквартирних будинках, так і в приватних. Щодня в Росії відбувається понад 500 пожеж, які знищують майно на суму, що перевищує 30 млн. крб., Забирають людські життя ...

Звичайно ж, ви не хочете фігурувати в сумних зведеннях МНС і розумієте, що запобігти пожежі легше і дешевше, ніж ліквідувати його і відновлювати втрачене майно, не кажучи вже про здоров'я. Тому потурбуватися пожаробезопасностью власного будинку бажано вже на стадії його проектування.

Особливі вимоги пожежної безпеки пред'являються до дерев'яних будов. Це і обробка деревини спеціальними просоченнями, значно знижують ризик виникнення пожежі - антипіренами, і спеціальні умови монтажу системи електропостачання. Бажано також обмеження поверховості, наявність запасних виходів, протипожежної сигналізації і устаткування об'ємного пожежогасіння.

Якщо будувати будинок вже з урахуванням усіх рекомендацій щодо забезпечення вогнезахисту, то ймовірність пожежі незначна. Мінімізувати її можна і в тому випадку, якщо житло спочатку не обладнано системою пожежної безпеки.

Переглядів: 3919 | Додав: ZIDAN | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]