Головна » 2011 » Січень » 28 » Як заощадити на будівництві будинку ?
13:45
Як заощадити на будівництві будинку ?

ДЕРЕВ'ЯНІ БУДИНКИ - ВИГІДНЕ РІШЕННЯ

Заощадити на будівництві будинку? У наш час? Так, це можливо! Якщо будувати з натуральних матеріалів - таких, як дерево.

Відразу обмовимося, що "ганятися за дешевизною" в такій відповідальній справі, як будівництво будинку, сенсу немає. Якщо ви збираєтеся жити в будинку, що будуєте. І важливо залучити до будівництва людей, які так само відповідально ставляться до своєї роботи. Але і економний підхід в цій справі не завадить - якщо він обмежується здоровим глуздом. Благо є великий вибір матеріалів і послуг.
БУДЬ МАТЕРІАЛ ВИБРАТИ?

Не секрет, що дерево - більш вигідний матеріал для будівництва, ніж цегла - зокрема, в тих регіонах, де вистачає деревини. Просторий брущатий будинок коштує дешевше, ніж двокімнатна квартира у великому місті. Є, звичайно, і дорогі варіанти, але це цілком природно: поки є попит, буде й пропозиція. Зокрема, ми не говоримо зараз про рублених будинках ручної рубки - вони стоять і справді недешево. Здебільшого через вартість послуг справжніх майстрів цієї справи.

Промислові варіанти - такі, як профільований брус - обходяться значно дешевше. Так, відмінний будинок з такого бруса 7 * 9 метрів з мансардним поверхом ви можете придбати у нас всього за 40 тисяч доларів США. Стільки ж коштує однокімнатна квартира в Новгороді Великому, не кажучи вже про московські ціни.

Ще дешевше обходяться каркасні і каркасно-щитові дерев'яні будинки. Наші клієнти купують їх частіше як дач та літніх будиночків, але вони підходять і для постійного проживання - при правильному підборі товщини утеплювача.
МАЛЕНЬКІ ХИТРОЩІ

Будівництво за проектом - це не тільки вимога з будівельних норм, а й можливість заощадити. Незважаючи на те, що розробка проекту може коштувати до 5% вартості будинку, згодом він (проект) окупається в п'ять-шість разів. Проект дозволяє уникнути нераціонального витрати матеріалів і помилок у ході будівництва.

Тип будиночка для себе ви можете вибрати з нашого каталогу. До речі, і тут є можливість заощадити, підібравши для себе найбільш підходящий варіант за співвідношенням "ціна / якість".

А ось на матеріалах для обробки ми економити не радимо. Неякісна вагонка, а тим більше утеплювач може дорого обійтися мешканцям будинку. Краще скористайтеся допомогою фахівця, який порадить, де можна заощадити, а де не варто.

Переглядів: 3465 | Додав: ZIDAN | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]