Головна » 2011 » Січень » 27 » Чому лазня з бруса і дерев'яний будинок переважні саме сьогодні?
17:34
Чому лазня з бруса і дерев'яний будинок переважні саме сьогодні?

Сучасний споживач досить вимогливий по відношенню до будь-якої продукції на ринку. Він прагне придбати якісні, екологічно безпечні та недорогі товари. Дерево - унікальний природний матеріал. Воно володіє масою корисних властивостей і переваг перед іншою сировиною. Тому таке будівництво будинків з бруса і лазень з бруса набуває з кожним роком все більшого розмаху.

Всі будинки і лазні з бруса:

- красиві,
- надійні,
- оригінальні,
- комфортні,
- міцні і довговічні.

Помічено, що дерев'яні будинки з бруса формують сприятливий мікроклімат. У кімнатах підтримується природний рівень вологості, а стіни - "дихають" і відмінно зберігають тепло. Повітря в приміщенні швидко нагрівається і довго не остигає. Ця обставина дозволяє істотно знизити витрати на опалення. Важливо і те, що такі будови здатні знизити рівень шуму, проникаючого ззовні. У таких будівлях затишно, тепло, спокійно.

До того ж, вони обходяться покупцям набагато дешевше, ніж аналоги з інших матеріалів. Адже сам матеріал має невисоку вартість, а для зведення будови з нього не застосовується спеціальна і важка техніка. Треба відзначити, що будівництво лазні з бруса або заміського дерев'яного будинку є не настільки вже і складним процесом у порівнянні із зведенням будівель з інших матеріалів, і при цьому проходить він досить швидко, адже пропускається ряд будівельних операцій, наприклад, не треба споруджувати потужний фундамент.

Будівлі не потребують додаткової підгонки. Витрата матеріалу, його укладання добре прораховуються наперед. Сьогодні будівництво може здійснюватися у будь-який час року. Погодні та кліматичні умови ніяк не впливають на даний процес. Щоправда, починаючи будівництво, не можна випустити з уваги, що дерево чуйно реагує на підвищену вологість. Тому його необхідно обробити спеціальними складами, що оберігають від гниття. Це збільшить термін служби матеріалу, а значить, і всієї споруди.

Якщо матеріал був виготовлений з дотриманням технології і пройшов планову сушку, то будови з нього не піддадуться усадки і деформації. Навіть дешеві будинки з бруса практично відразу ж готові до заселення. Чітка геометрія і гладкість поверхні матеріалу додасть приміщенню привабливість. Безумовно, такий будинок з бруса може використовуватися і для тимчасового, і для постійного проживання.

Переглядів: 2916 | Додав: ZIDAN | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]