Головна » 2010 » Жовтень » 07
«Здрастуйте! Якщо зможете, будь ласка, проконсультуйтеся нас. Було проінвестовано нежитлове приміщення. Будинок зданий, всі акти підписані, навіть отриманий техпаспорт БТІ. Але в паспорті БТІ відмітка, що приміщення не здано в експлуатацію. А документ на право власності в головному управлінні комунальної власності (Хрещатик, 10) не видають, мотивуючи це тим, що приміщення не здано в експлуатацію, а це можна зробити тільки після ремонту. Чи мають вони рацію? Кажуть, що необхідний проект і ремонт за цим проектом. А після приймальної комісії, коли приміщення приймуть, - і оформлять власність. Чи правильно це? Чому потрібен проект, ремонт, а тільки потім оформлення прав? Техпаспорт є, перепланувань ми робити не будемо, так невже ми не можемо стати власниками, не зробивши ремонту? З повагою, Ігор С. »

Постанова Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2004 р.. № 1243 «Про Порядок Прийняття в експлуатацію закінченіх будівніцтвом об'єктів» встановлює Наступна:

На закінченому б ... Читати далі »

Переглядів: 3064 | Додав: ped4enko | Дата: 2010-10-07 | Коментарі (0)

ПРИМІРНИЙ ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ, які необхідно надати до КМДА для оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна (нежитлові будинки, приміщення), що побудовані в результаті інвестиційної діяльності, у тому числі на умовах пайової участі інвесторів ...

Заява (в кожен адресу окремо);
Паспорт або інший документ, що посвідчує особу (1,2 сторінки, прописка) (у т. ч. свідоцтво про народження для осіб, які не досягли 16-річного віку).
Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду;
Довіреність або інші документи, що дають право представляти власника (при поданні документів представником власника);
Технічна документація БТІ на об'єкт (і) нерухомості (виготовлена або оновлена не пізніше, ніж 3 роки тому);
Правовстановлюючим документом, що підтверджує право власності на об'єкт нерухомого майна на момент початку розбудови, реконструкції, зареєстрований в БТІ (щодо перебудованих або реконструйованих об'єктів);
Передбаче ... Читати далі »
Переглядів: 3202 | Додав: ped4enko | Дата: 2010-10-07 | Коментарі (0)