[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Програмне забезпечення » Розрахункові програми » Можливості MicroFe 2007 у порівнянні з SCAD і Lira
Можливості MicroFe 2007 у порівнянні з SCAD і Lira
ped4enkoДата: Вівторок, 2010-10-26, 23:22 | Повідомлення # 1
Група: Администраторы
Повідомлень: 32
Статус: Offline
Вітаю ВСІХ відвідувачів цієї гілки.
Я сам корінний СКАДовец, і трохи Ліровец, але те що вчора на семінарі продемонстрували автори микроф, залишає велике враження і бажання пересісти на микроф ... . Але те що микроф не має демоверсії, не найкращий факт. Залишає бажати кращого ... ???

Що б не "купувати кота в мішку" хотілося б почути ВАШІ відгуки панове конструктори і розраховувачі.

Може є на форумі ті хто пересів з СКАД на микроф??? Хотілося б почути вашу думку. І якщо купувати микроф, то варто до нього купувати Вікадо???

НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ всім, хто відгукнувся!

 
ped4enkoДата: Вівторок, 2010-10-26, 23:22 | Повідомлення # 2
Група: Администраторы
Повідомлень: 32
Статус: Offline
Переходив з Ліри-Скад. Звичайно MicroFe значно потужніше. Треба трохи поламати свої звички при освоєнні інтерфейсу, так як він відрізняється. Але все дуже логічно, зручно і швидко. Іноді виникають, побажання з видачі результатів і формування звітів. Здається в MicroFe 2007 з'явився новий документатор. Наша фірма зараз оновлюється на 2007. Раскажу потім. Дивує розрахункова потужність і якість результатів (практично не залежать від КЕ). Кажуть з'явилася можливість працювати з неузгодженими сітками.
Сам я займаюся тільки розрахунками, тому щодо ViCADo не скажу. Але у нас є і теж оновлюється. Але статику точно треба. Просто супер.
 
ped4enkoДата: Вівторок, 2010-10-26, 23:23 | Повідомлення # 3
Група: Администраторы
Повідомлень: 32
Статус: Offline
головне те, що бачив микроф 2007 в роботі. Результат не може не викликати захоплення. На рахунок неузгоджених сіток ВИ правильно підмітили - таке є. І швидкість розрахунку мені здається навіть швидше ніж у Скад. (Про Ліру помовчу)
Саме прикольне те, що очеть точно розроблено пару таких проблемних місць наприклад як плита з колоною. І результат розрахунку найбільш точно відображає ПДВ цих місць, чого не може ні СКАД, ні Ліра.

На рахунок микроф зрозуміло ... , А от на рахунок ВіКАДо - повний глушняк! Може хтось мав справу з ВіКАДо??? Було б не погано почути відгук!

 
Форум » Програмне забезпечення » Розрахункові програми » Можливості MicroFe 2007 у порівнянні з SCAD і Lira
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: